Samsung Flip

Samsung Flip

Flip Notation

Tekenen, Schrijven, Inspireren

Ontdek het plezier van ouderwets schrijven in een multifunctionele digitale dimensie, met een breed scala aan kleuren, stijlen en breedtes. Er kunnen tot 4 mensen tegelijkertijd schrijven, met wat voor tool dan ook.

Flip Capture

Samen vastleggen

Dankzij de brede verbinding van Samsung Flip kunt u samen met uw team notities maken en delen in verschillende documenten, die allemaal optimaal leesbaar zijn

Flip Navigation

Navigeer instinctief

Het slimme, gebruiksvriendelijke menu van Samsung Flip vergemakkelijkt navigatie zodat u toepassingen sneller kunt openen en content direct volledig zichtbaar is. Facilitators kunnen ook individuele content apart bekijken en rechtstreeks op het scherm wijzigingen aanbrengen.

Bescherm waardevolle ideeën

Laat uw revolutionaire ideeën niet in verkeerde handen vallen dankzij een verbeterd veiligheidssysteem. Elk in-office team kan een numeriek wachtwoord instellen om het display te vergrendelen en zo gevoelige content te verbergen.

Flip Connection

Profiteer van veelzijdige connectiviteit

De connectiviteit van Samsung Flip maakt een volledig gesynchroniseerde, gebruikersvriendelijke samenwerking mogelijk. Verbind uw persoonlijke apparaten met het centrale scherm voor het interactief delen van content en maken van aantekeningen.

Samsung Flip beschikt over een dedicated HDMI-poort voor naadloze connectiviteit met persoonlijke apparaten van de gebruiker.

Flip Synchronization

Synchroon kijken en bewerken

Dankzij Touch Out Control kunnen gebruikers hun persoonlijke apparaten synchroniseren met de digitale flipchart voor realtime weergave en bewerking. Aanpassingen op het centrale scherm worden automatisch weergegeven op het persoonlijke apparaat van de gebruiker, en vice versa. Alle gebruikers zien hetzelfde.

*Touch Out Control is beschikbaar via een touch USB-kabel of via UIBC verbonden Android mobiele apparaten (2016 of nieuwer) en pc’s met Windows 10.

Flip Presentation

Professionele presentatie

De Samsung Flip is ideaal om te gebruiken in huddle room. Dankzij een veelzijdige pivotmodus (rotatiemodus) en ergonomische standaard kan elke digitale flipchart horizontaal (landschap) en verticaal (portret) worden ingesteld, afhankelijk van uw behoeften.

Een afbeelding van vier mensen in vergadering met een Samsung Flip en verbonden smartphone, met dezelfde schermweergave. Ze kijken naar het scherm van de Samsung Flip in portretmodus en twee van hen maken aantekeningen.

Flip Distribution

Moeiteloos delen van verslagen van vergaderingen

Iedereen die weleens bij een vergadering zit, weet hoe frustrerend het kan zijn om handgeschreven verslagen door te sturen. Met de Samsung Flip behoort dit tot het verleden. Bewaar gesprekken en belangrijke content in de centrale opslagruimte van het display, en deel eenvoudig met uw collega’s via mobiele en digitale kanalen.

Een afbeelding van een Samsung Flip en een verbonden laptop en smartphone, allemaal met dezelfde schermweergave.

Flip Innovation

Flip touch

Navigatie en communicatie met touchfunctionaliteit

InGlass™-technologie zorgt voor realtime feedback en verbindingen zonder vertraging. Gebruikers kunnen zonder haperingen schrijven en tekenen, net zoals op papier.

InGlass™

Flip Design

Innovatief, stijlvol en gebruiksvriendelijk

Het slanke, grijze ontwerp van de Samsung Flip geeft elke ruimte een vooruitstrevende uitstraling. Met een ergonomische schuine stand van 4,5º, een ruime lade aan de voorzijde en een penhouder voor alle essentiële vergadertools, hebben u en uw team alles bij de hand en alle ruimte om u te focussen op wat belangrijk is.

Flip Design

Transformeer elke ruimte tot een vergaderruimte

Voor bedrijven met beperkte mogelijkheden om samen te komen, biedt de Samsung Flip uitkomst. Elk kantoor of beschikbare kamer wordt in een handomdraai getransformeerd tot een multifunctionele huddle room. Een draagbare en verrijdbare standaard biedt gebruikers de mogelijkheid om waar en wanneer ze maar willen bijeen te komen.

Een afbeelding die het uitvergrote onderste gedeelte van een Samsung Flip laat zien, met vier wielen die van links naar rechts bewegen.

Flip Display

Presenteer beeldmateriaal haarscherp

Samsung Flip biedt een consistente en heldere UHD-beeldkwaliteit, ongeacht de omgeving en het gebruikte apparaat. Overtuig iedereen in de vergaderruimte met krachtig en sprekend beeldmateriaal.

Contacteer ons nu voor exclusieve promoties op het Samsung Flip gamma!