AV MEETS IT DAYS VAN AUVICOM OPNIEUW EEN SCHOT IN DE ROOS

De AV Meets IT days op 5 & 6 september zitten erop:

  • meer dan 50 bezoekende bedrijven
  • meer dan 80 geïnteresseerde bezoekers
  • meer dan 20 toelichtende leveranciers
  • meer dan 200 smakelijke pannenkoeken van Crepouz

Met bijna 100% tevreden leveranciers én klanten bleek editie 2017 alweer een fantastisch succes.

U kon er niet bij zijn? Enkele indrukken…

Exertis is distributeur van o.a. Lifesize, een gebruiksvriendelijke cloudbased videoconferentietool, en producten van Polycom – geïntegreerd met Skype-For-Business en Office 365, een draadloze presentatietool die 4k-resoluties aankan.
Norbert Bakker: “Wij overbruggen afstanden en doen dit zo laagdrempelig mogelijk”.

Filip Cogghe van NEC en Jean-Marc Volon van Sennheiser presenteerden elkaars aanvullende producten. Filip demonstreerde een interactief scherm en Jean-Marc oplossingen voor audioconferencing. Beiden huldigen hetzelfde adagio: “intuïtieve, plug-and-play visuele en auditieve oplossingen bieden aan de eindgebruiker”.

Samsung Electronics bracht een showcase van zijn huidige gamma displays. Steven Brouwers: “Samsung bezorgt je de toekomst met zijn innovatieve displayoplossingen en die toekomst is nu”.

Mercury, de videoconferencingtool/hub van Creston, is een all-in-oneoplossing. David Klein: “Crestron Mercury™ heeft alles in huis voor geslaagde meetings en samenwerkingen, compleet met veilige cloudfunctionaliteit en beheer”.

Johnny Sluyten van Extron presenteerde de Mediaport 200. Johnny Sluyten: “Service, Support en Sollutions staan bij ons centraal. Wij zijn het verlengstuk van de reseller in plaats van gewoon de verkoper van producten”.

I3 Tech maakt meeting-roomoplossingen en presenteerde op deze AV/IT-days de I3 Huddle. Yves Roose: “I3 Huddle is een complete plug-and-playoplossing waardoor je je gewoon op je eigen job kunt focussen”.

Nico Koets van Comm-Tec stelde enkele producten van Barco, Comm-Tec en Evoko voor: “De Collaboration Hub is een all-in-onetoestel om goed samen te werken”. Evoko heeft een room-bookingsysteem dat erg makkelijk is in gebruik: “Wij streven ernaar om goede AV-oplossingen te vinden voor onze klanten”.

De Epiphan van Pearl is volgens Yves Van Hullebush een “all-in-oneoplossing voor streaming en recording”. Bij Pearl gaan ze prat op gebruiksvriendelijkheid, hun product als totaaloplossing en het polyvalente gebruik van de Epiphan.

Shure zorgt voor microfoonoplossingen en conferencesystemen. Shure-conference streeft er volgens Mark Ebing naar om “wereldwijd het meest betrouwbare merk te zijn”.

Milestone etaleerde zijn Vaddio pan-tilt-zoomcamera’s voor professionele video, auditoria, universiteiten, conference-rooms,…
Dennis Driessen: “Art of easy: het zo makkelijk mogelijk maken om aan video-capture te doen”.

Jorgen Acke en Xavier Vliegen van Maverick toonden met overtuiging de mogelijkheden van de Microsoft Surface Hub en andere technologieën van Logitech, Smart & Barco Clickshare. “Maverick biedt iedereen de beste interactieve en collaborationoplossingen”.